• Space

Wie wij zijn

CreatElearning is een coöperatie van Learning Development, Media, IT & Communicatie Specialisten en SAAS leveranciers die expert zijn op het gebied van digitale leeroplossingen of ondersteuning van Training developmnent, implemtatie en management.

Komende vanuit de multimedia wereld zijn wij ruim 15 jaar geleden begonnen met ontwerpen en implementeren van digitale leermidellen
Hierdoor weten wij na al die jaren wat de correcte en incorrecte manieren van het opzetten, implementeren en onderhouden van e-learning is.

Wilt u met e-learning beginnen, uw e-learning upgraden, beter managen of zoekt u geschikte support op het gebied hiervan, dan kunnen wij u daar zeker bij helpen.

Opzet van de coöperatie:

Albert en Evelien, de oprichters en eerste aanspreekpunt van CreatElearning, kennen elkaar uit de tijd dat zei van 2007 tot 2015 samen werkte voor een opleidingsinstituut & E-learning bedrijf. Als pioniers in E-learning Experience Design mochten zei voor diverse sectoren, organisaties en bedrijven digitale leeroplossingen designen, implementeren en onderhouden. Naast hun reguliere werk leverden Albert en Evelien als Freelancers, samen, ook veel support aan deze sectoren, industriën en bedrijven.

De vraag om ondersteuning in diverse projecten werd elk jaar steeds groter en ingewikkelder door de groei in digitalisering. Bij elk project sloten zich steeds meer partners aan waardoor er een divers en goed ondersteunend team van specialisten en producten onstond, die op alle vlakken klanten en gebruikers kon bedienen, zonder dat hier een grote BV voor opgericht moest worden. In 2019 besloot iedereen dat het beter was om de klant vanuit 1 noemer te gaan dienen en vanuit die noemer specialisten of producten aan te roepen waar dat in projecten of product ondersteuning nodig is. CreateLearning was geboren.

Vanuit de flexibele schil en of interim gedachte merken wij dat wij onze klanten beter kunnen ondersteunen, zonder dat de klant daarbij de kopzorgen moet hebben over onafhankelijkheid, kwaliteit, hoge overhead of vaste personeelskosten en deze toch gewaarborgd kan zijn van de kwaliteit en zekerheid dat projecten naar "eigen sturing" verlopen.

Vanuit onze gedachte goed hebben wij geen onderligende agenda. Onze werkwijzen en het kunnen aanroepen van diverse recources ( ontwikkelaars, suppliers, vendors, etc.) zorgt ervoor dat we kosten lager kunnen houden en echt passende oplossingen kunnen aanbieden die onafhankelijk tot stand zijn gekomen en goed kunnen worden ondersteund.

Wij zijn van mening dat een vrijblijvend gesprek u aan meer inzicht helpt dan een online portfolio en vele teksten. Wij hopen dan ook dat wij eens bij u langs mogen komen om te horen wat uw visie en wens over digitaal trainen is en u daar een vrijblijvend advies over te geven waar u ook echt iets mee kunt.

Hopelijk tot snel!

Onze missie:

Om bedrijven en gebruikers efficiënter en meer gemotiveerd onboard te krijgen in trainnen en informatieoverdracht door gebruik van IT.Albert Vis

20 jaar actief in de media en IT wereld.

Expert op het gebied van:
Interaction Design, UID / UXD, LXD, Instructional Design, E-Learning en Project Management.

Evelien van unen

15 jaar actief in de media & IT wereld.

Expert op het gebied van:
Design & Front-End / Technical Development, E-Learning, Instructional Design en Project Management

 


Instructional Design &
E-Learning Development 


Instructional Design & E-Learning Development is onze social media community waar mensen elkaar treffen en onderwerpen bespreken en wij informatie delen betreffende instructional design & e-learning development.

 

Be inspired to create & Learn! Experts in UX, UI, LXD & EXD voor Digitale Leeroplossingen.