• Space

Wie wij zijn

CreateLearning is een cooperatie van Learning Development Specialisten die met name expert zijn op het gebied van digitale leeroplossingen.

Komende vanuit de multimedia wereld zijn wij ruim 15 jaar geleden begonnen met ontwerpen en implementeren van digitale leermidellen
Door de jaren heen zijn wij doorgegroeid tot experts op het gebied van digitaal trainen en weten wij wat de correct en incorrecte manieren van het opzetten en implementeren van e-learning is.

Wilt u met e-learning beginnen, of uw e-learning upgraden naar een standaard die werkt en goed onderhouden wordt, dan kunnen wij u daar bij helpen.

Onze missie:

Om bedrijven en mensen efficiƫnter en meer gemotiveerd onboard te krijgen in informatieoverdracht door gebruik van IT.Albert Vis

20 jaar actief in de media en IT wereld.

Expert op het gebied van:
Interaction Design, UID / UXD, LXD, Instructional Design, E-Learning en Project Management.

Evelien van unen

15 jaar actief in de media & IT wereld.

Expert op het gebied van:
Design & Front-End / Technical Development, E-Learning, Instructional Design en Project Management

 


Instructional Design &
E-Learning Development 


Onze social media community waar mensen elkaar treffen en onderwerpen bespreken betreffende instructional design & e-learning development.

 

Op dit moment zijn wij de website aan het verbouwen. Week 6 2019 zijn wij weer volledig online. Onze excusses voor het ongemak.

Mail: albert@createlearning.nl
Tel: +31 (0)6 5 061 7085