• Space

Wie wij zijn

CreatElearning is een coöperatie van Learning Development, Media & Communicatie IT Specialisten en SAAS leveranciers die expert zijn op het gebied van digitale leeroplossingen of ondersteuning van Training developmnent, implemtatie en management.

Komende vanuit de multimedia wereld zijn wij ruim 15 jaar geleden begonnen met ontwerpen en implementeren van digitale leermidellen
Door de jaren heen zijn wij doorgegroeid tot experts in het gebied van trainen door gebruik van digitale hulpmiddelen en weten wij wat de correcte en incorrecte manieren van het opzetten, implementeren en onderhouden van e-learning is.

Wilt u met e-learning beginnen, uw e-learning upgraden, beter managen of zoekt u geschikte support op het gebied hiervan, dan kunnen wij u daar bij helpen.

Opzet:

Albert en Evelien, de oprichters en eerste aanspreekpunt van CreatElearning, kennen elkaar uit de tijd dat zei van 2007 tot 2015 samen werkte voor een opleidingsinstituut & E-learning bedrijf. Als pioniers in E-learning Experience Design mochten zei voor diverse sectoren, organisaties en bedrijven digitale leeroplossingen designen, implementeren en onderhouden. Naast hun reguliere werk leverden Albert en Evelien als Freelancers, samen, ook veel support aan deze sectoren, industriën en bedrijven.

De vraag om ondersteuning en projecten werd steeds groter. Bij elk project sloten zich steeds meer partners aan waardoor er een divers en goed ondersteunend team van specialisten en producten onstond, die op alle vlakken klanten en gebruikers kon bedienen zonder dat hier een grote BV voor opgericht moest worden. In 2019 besloot iedereen dat het beter was om de klant vanuit 1 noemer te gaan dienen en vanuit die noemer specialisten of producten aan te roepen waar dat in projecten of product ondersteuning nodig is. CreateLearning was geboren.

Vanuit de flexibele schil en of interim gedachte merken wij dat wij onze klanten beter kunnen ondersteunen zonder dat de klant daarbij de kopzorgen moet hebben over onafhankelijkheid, kwaliteit, hoge overhead of vaste personeelskosten en toch gewaarborgd zijn van de zekerheid dat projecten naar wens verlopen.

Omdat wij geen BV zijn betekend het dus niet dat wij niet dezelfde services of producten kunnen leveren die een zogenaamd "established" bedrijf claimt te leveren. Meestal werken deze bedrijven net zo goed met freelancers, zelfde werkmethoden en producten die wij ook aanbieden en ondersteunen. Vanuit onze gedachte goed hebben wij geen onderligende agenda zoals alleen 1 product of service aanbieden die wij bij de klant proberen door te duwen. Door onze opzet kunnen wij per klant of project de juiste mensen, producten of services aanroepen of aanwijzen zodat de oplsossing die nodig is ook echt onafhankelijk tot stand komt en indien gewenst ook intern of bij andere partijen neergelegd kunnen worden. Wij willen voor kwaliteit staan daar waar wij als persoon ook niet met minder genoegen nemen!

Maar praat is alleen maar praat, wij zijn dan ook van mening dat een vrijblijvend gesprek u meer helpt dan online portfolios en mooie beloftes. Wij hopen dan ook dat wij eens bij u langs mogen komen om te horen wat uw benodigdheden zijn en u daar een vrijblijvend advies over te mogen geven waar u ook echt wat mee kan.

Hopelijk tot snel!

Onze missie:

Om bedrijven en gebruikers efficiënter en meer gemotiveerd onboard te krijgen in trainnen en informatieoverdracht door gebruik van IT.Albert Vis

20 jaar actief in de media en IT wereld.

Expert op het gebied van:
Interaction Design, UID / UXD, LXD, Instructional Design, E-Learning en Project Management.

Evelien van unen

15 jaar actief in de media & IT wereld.

Expert op het gebied van:
Design & Front-End / Technical Development, E-Learning, Instructional Design en Project Management

 


Instructional Design &
E-Learning Development 


Instructional Design & E-Learning Development is onze social media community waar mensen elkaar treffen en onderwerpen bespreken en wij informatie delen betreffende instructional design & e-learning development.

 

Be inspired to create & Learn! Experts in UX, UI, LXD & EXD voor Digitale Leeroplossingen.