Leerplatform op maat

Mist u ook een leerplatform die echt aansluit op de wensen en eisen die uw organisatie heeft? Wij bieden een compleet Learning Experience Platform (LXP/LEP) == LMS 2.0 op maat. Namelijk:

FinalLEP
 

De kern van ons platform is gericht op optimale gebruikers beleving en gebruiksvriendelijke onderhoud door uw eigen medewerkers, zonder dat men hier enige technische kennis voor nodig heeft. Het platform bij uitstek als u echt een makkelijk, innovatief, efficient en toekomstgericht leersysteem nodig heeft!

Het platform sluit zich uitstekend aan bij corperate, industriële of manufactoring thema's zoals, compliance, onboarding, proces en proceduren kennis, etc. Het platform is voorzien van functies zoals makkelijk, overzichtelijk en snel gepersonaliseerde leerroutes maken en onderhouden. Dit kunt u doen door het beschikbaar stellen van verschillende eLearning content in het systeem zoals SCORM, AICC, Video, Links, Audio / Podcast, Infographics, documenten en makkelijk te embedden media zoals Youtube. De architectuur van het systeem is zo ingericht dat u altijd met 3 a 4 klikken op uw bestemming bent en altijd overzicht heeft over uw locatie ten op zichte van het hele systeem. De rapportages zijn glashelder en visueel. In 1 opslag weet u hoe uw medewerker ervoor staan. Tevens kan het platform uitgebreid worden met functies naar keuze zoals Social Learning,  Remote Learning, Pagina en programma ontwerp of eigen content ontwikkel plugins.

Wij garanderen u dat iedere gebruiker, of dat nu de gebruiker of admin is, tevreden is over het gemak en de mogelijkheden van ons systeem. Vraag ons om een vrijblijvend demo zonder enige verplichtingen. Al was het alleen al om met trots te kunnen tonen dat dit product op de toekomst ingericht is.

× Hoe kan ik je helpen?