Wie zijn wij?

Albert en Evelien, de oprichters en eerste aanspreekpunt van CreatElearning, kennen elkaar uit de tijd dat zei van 2007 tot 2015 samen werkte voor een opleidingsinstituut & E-learning bedrijf. Als pioniers in E-learning Experience Design / Architecture mochten zei voor diverse sectoren, organisaties en bedrijven digitale leeroplossingen designen, implementeren en onderhouden. Naast hun reguliere werk leverden Albert en Evelien als Interims / Freelancers samen, ook veel support aan diverse sectoren, industrieën en bedrijven.

“Komende vanuit de multimedia wereld zijn wij ruim 15 jaar geleden begonnen met ontwerpen en implementeren van digitale leermiddelen
Hierdoor weten wij na al die jaren wat de correcte en incorrecte manieren van het opzetten, implementeren en onderhouden van e-learning is.”

Wilt u met leer oplossingen door gebruik van IT (e-Learning), binnen uw organisatie beginnen, uw bestaande e-learning oplossingen verbeteren, beter of efficenter willen managen van digitale leeroplossingen of zoekt u geschikte support op het gebied hiervan? Dan kunnen wij u daar zeker bij helpen.

“Wij zijn ambitieus en gepassioneerd over dit vakgebied en en weten vaak na één gesprek al waar u mee geholpen bent. Stop met het genoegen te nemen van dure of complexe e-learning oplossingen / systemen die niet optimaal of efficiënt iets bijdragen aan ontwikkeling of verspreiding van kennis over uw bedrijf / organisatie / product / service.”

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

Mail: albert@createlearnig.nl
Tel: +31 (0)65 061 7085

Mail: albert@createlearnig.nl
Tel: +31 (0)65 061 7085

Je kan ons ook via Whatsapp contacteren door rechtsonder de whatsapp knop te gebruiken.

× Hoe kan ik je helpen?