Wie zijn wij?

Albert en Evelien, de oprichters en eerste aanspreekpunt van CreatElearning, werken al met elkaar sinds ze elkaar kennen via een opleidingsinstituut & E-learning bedrijf in 2007. Als pioniers in Digitale Learning wereld, mochten zei voor diverse sectoren, organisaties en bedrijven digitale leeroplossingen en leer ervaringen designen, uitwerken, implementeren en onderhouden. Naast hun reguliere werk leverden Albert en Evelien als Interims / Freelancers samen, ook veel support aan diverse sectoren, industrieën en bedrijven.

“Komende vanuit de multimedia en design wereld, gekoppeld aan de educatie, zijn wij al meer dan 20 jaar bezig met het ontwerpen en implementeren van digitale leermiddelen en leerervaringen. Hierdoor weten wij na al die jaren wat de correcte en incorrecte manieren van het opzetten, implementeren en onderhouden van Digitale Leeroplossingen / Leer ervaringen zijn.”

Wilt u met leeroplossingen / leerervaringen door gebruik van IT (e-Learning) binnen uw organisatie beginnen, uw bestaande digitale leeroplossingen / Leerervaringen verbeteren, deze (zelf) beter of efficiënter designen of managen, of zoekt u geschikte support op het gebied hiervan? Dan kunnen wij u daar zeker bij helpen.

“Wij zijn ambitieus en gepassioneerd over dit vakgebied en weten vaak na één gesprek al waar u echt mee geholpen bent. Stop met het genoegen te nemen van dure of complexe doorklik e-learning oplossingen / systemen met multiple-choise toetsen die niet optimaal of efficiënt bijdragen aan ontwikkeling of verspreiding van kennis over / binnen uw bedrijf / organisatie / product / service.”

Geloof niet in praatjes over de simpelheid van open source of de kwaliteit van super systemen en e-learning training oplossingen. Uiteindelijk bent u het nog steeds zelf die dit allemaal moet dragen en managen. Wij willen ook dat u dit kan managen en dragen op een manier die bij u past en niet zoals de industrie dit aan u verkoopt!

Maar geloof ons ook niet op onze woord! Als u een betere oplossing denkt te vinden bij onze concullega’s, dan helpen wij u ook om gekoppeld te worden aan hun. Dit is immers een kleine wereld en we kennen ze stiekem allemaal.

Onze interesse gaat alleen maar uit naar degene die ook daadwerkelijk opzoek is naar digitale leeroplossingen die bijdragen aan de leerervaring en management hiervan voor iedereen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

Mail: albert@createlearning.nl
Tel: +31 (0)65 061 7085

Mail: evelien@createlearning.nl
Tel: +31 (0)61 606 8547

Je kan ons ook via Whatsapp contacteren door rechtsonder de whatsapp knop te gebruiken.

× Hoe kan ik je helpen?