scroll down

Wie zijn wij?

Wij zijn Evelien en Albert en zijn de oprichters van CreatElearning Solutions.
Wij hebben elkaar in 2007 leren kennen toen we samen bij een opleidingsinstantie belandden waar men eLearning Specialisten zocht. Komend vanuit een multimedia en Interaction Design achtergrond, wisten we hier wel raad mee.
Het werk was zo innovatief en pionierend dat we tot in de late uurtjes zaten te ontwerpen en ontwikkelen. Wat ons avonden op de been hield?

Bourgondisch eten en PIZZA!

We hebben toen veel over didactische vormen geleerd en geëxperimenteerd met diverse technologieën en presentatievormen. De samenwerking was perfect en dat merkten onze klanten ook. We hebben met elkaar dan ook al veel cursussen en platformen ontwikkeld voor bedrijven en ondernemers. Hierdoor hebben we veel goede maar vooral ook de slechte kanten van eLearning (online leren) leren kennen.Wij geloven dat e-learning / online training moet inspireren, impact maken, cursisten moet verwonderen en nieuwe inzichten geven. Wij willen jou laten zien dat elearning méér kan zijn dan een doorklikpresentatie waar je cursist met een rotvaart doorheen gaat om er vanaf te zijn. Alleen met goede eLearning behaal jij je doelstellingen.

scroll down

Wat wij vaak horen van klanten

Wij geloven dat een cursus waar cursisten enthousiast van worden helemaal niet zo moeilijk is om te maken, zolang je maar de juiste spelregels volgt.

Wil jij ook een cursus maken waar je cursisten blij van worden?

scroll down
Logo van CreatElearning Solutions in het wit afgebeeld.

Wil jij dit ook voor je cursisten?

volg ons op:

Linkedin icoon die verwijst naar de linkedin pagina van Createlearning Solutions.Instagram icoon die verwijst naar de instagram pagina van Createlearning Solutions.