Workshop 
e-Learning met impact !

Hoe creëer je effectieve e-learning met blijvende impact? Wat zijn de essentiële overwegingen en hoe ga je daarmee aan de slag? Wat zijn de mogelijke uitkomsten?

Tijdens deze halve dag durende workshop van CreatElearning Solutions worden deelnemers meegenomen op een praktische verkenning van wat werkt en mogelijk is bij het ontwerpen en ontwikkelen van e-learning die impact heeft.

 

Deze leuke en interactieve sessie met verschillende werkvormen biedt inzicht en begeleiding bij het verkennen van de mogelijkheden.

Een must-attend voor professionals die zijn belast met het ontwikkelen van e-learning, maar die willen vermijden vast te blijven zitten in klassieke PowerPoints of ineffectieve klikbare e-learningoplossingen.

Na afloop van deze sessie beschikken deelnemers over een helder concept van wat een e-learning nodig heeft om ook daadwerkelijk impactvol te zijn. 

*De workshop kan zowel op locatie als in-company worden gehouden. Indien wij de locatie regelen, brengen we de kosten voor huur en eventuele drank- of lunchwensen in rekening, maar we ontzorgen u volledig bij het organiseren hiervan.

**Het maximale aantal deelnemers bedraagt 10 personen. Voor elke extra deelnemer wordt een toeslag van €100,- in rekening gebracht.

 

Prijs Workshop e-Learning met impact!
€ 1.499,-

De volgende onderwerpen komen aanbod in deze training

Wat is e-learning met impact?
Waar op te letten om te voorkomen dat je training in de prullenbak verdwijnt?

Een goede werkmethode

High-level uitleg over onze stappenplan en waarom die praktisch en succesvol is

Design Principes
Het Op welke principes moet je nu letten om een impactvolle e-learning neer te zetten?

Tools en Technologiën
Is articulate Rise of Storyline nu echt de enige tool die ik moet en kan gebruiken om e-learning te ontwikkelen? 

Interesse?

Deze training kan Incompany, op locatie en of digitaal afgenomen worden.

E-Learning met Impact dat wil jij toch ook?