Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wij zijn Evelien en Albert en zijn de oprichters van CreatElearning Solutions. Wij hebben elkaar in 2007 leren kennen toen we samen bij een opleidingsinstantie belandden waar men eLearning Specialisten zocht. Komend vanuit een multimedia en Interaction Design achtergrond, wisten we hier wel raad mee.

We hebben toen veel over didactische vormen geleerd en geëxperimenteerd met diverse technologieën en presentatievormen. De samenwerking was perfect en dat merkten onze klanten ook. We hebben met elkaar dan ook al veel blended en online trainingen en platformen ontwikkeld voor diverse organisaties en bedrijven, zowel nationaal als internationaal. Door deze ervaringen hebben we veel goede maar vooral ook de slechte kanten van eLearning (online leren) leren kennen.

Wij geloven dat e-learning / online training moet inspireren, impact maken, cursisten moet verwonderen en nieuwe inzichten geven. 

Wij zijn geschikt voor jou als...

… je opzoek bent naar vakspecialisten die jou leren hoe je eLearning met impact kan maken.

… je kennis geordend en gestructureerd wilt gaan aanbieden in een online training.

… je cursisten wilt raken met de manier hoe jij informatie overbrengt.

… je de juiste ervaring met impact voor je cursisten wilt hebben.

Wil jij ook een training maken met impact?

Wij geloven dat een online training waar cursisten enthousiast van worden helemaal niet zo moeilijk is om te maken, zolang je maar de juiste spelregels volgt.