Wat bieden wij?

!@F happend?

Eindelijk: je online cursus is geïmplementeerd, helemaal puik, maar niemand liep er warm voor. Maar dat hoeft niet zo te zijn!

Het goede nieuws is namelijk dat wij jou gaan helpen om die saaie training om te toveren naar een succesvolle cursus die impact heeft!

Wij leren je precies hoe je dit moet doen en begeleiden je in dit proces, zodat jij in het vervolg zelf online trainingen kan maken die staan als een huis. Je cursisten kunnen niet wachten totdat jij een nieuwe training hebt gelanceerd!

Het is dan ook onze missie geworden om ervoor te zorgen dat er betere online leerervaringen gecreëerd worden waar de cursist ook echt wat aan heeft en blij van wordt!

Plug in als je onze podcast wilt beluisteren

Op een juiste en innovatieve manier kennis delen die impact heeft!

Trainingen en workshops in heldere taal.

Leer simpele methoden, tools en technieken die je helpen een betere leerervaring neer te zetten.

Leer op een gemakkelijke manier een plan van aanpak maken waarmee jullie gegarandeerd het juiste doel bereiken.

En dit alles zonder dat je de hoofdprijs moet betalen!

Workshops en trainingen

Door jou persoonlijk te adviseren, begeleiden en je toolkits te geven, ben jij straks in staat om zelf een online leerervaring neer te zetten die jouw cursist raakt! 

 

Workshops en trainingen

Training
De juiste werkmethode

Leer hoe je te werk moet gaan om van A tot Z e-learning met impact te ontwerpen en creëren door gebruik van een praktische stappenplan en toolkit.

Training
Design Principes

Leer hoe je met de juiste design principes een impactvolle e-learning creëert die zowel boeiend als effectief is voor je cursisten. Klaar om creatief bezig te zijn?

Training
Tools & Technologiën

Leer de fijne kneepjes van hoe je authoring tools en technologieën kan gebruiken om die e-learning met impact te creëren en implementeren.

E-learning met impact
workshop

E-learning die ook echt impact heeft? In deze workshop gaan we in een high level in op alles wat nodig is om dit te bereiken

E-Learning met impact 
Toolkit kopen

Simpel en praktisch te werk gaan om training content te ontwikkelen. Iedereen kan het met behulp van onze toolkit.
                           [Binnenkort te koop]

Hands on consultancy

Wil je kennis overbrengen maar je weet niet goed wat er allemaal voor nodig is en wat de kosten gaan bedragen. Wij helpen je bij een plan van aanpak opzetten die van A-Z alle aspecten belicht die nodig zijn om een training te realiseren. 

Strippenkaart / abonnement

Ontvang direct extra ondersteuning met onze flexibele strippenkaart service. Tegen een gereduceerd tarief kun je onze diensten gebruiken wanneer en hoe je maar wilt, of het nu gaat om ontwikkeling of advies op het gebied van L&D.

E-learning met impact.

Jij zal nooit meer saaie doorklik trainingen maken !

Veelgestelde vragen

Selecteer hieronder een categorie.

Jazeker,

Wij geven zowel op locatie als op afstand trainingen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden om u in te schrijven voor één van de trainingen.

Bij een afname van minimaal 4 man en opwaarts regelen wij grote kortingen.

Vraag ons naar de mogelijkheden.

Dit kan! Wij kijken samen met jou wat de wensen zijn voor een training en hoe onze werkmethoden en trainingsonderdelen specifiek op uw vraag aangepast kunnen worden. Dit verzekerd ervan dat u van A-Z zelf uw eigen training met impact kan ontwikkelen terwijl u toch voldoet aan de eisen en benodigdheden van uw eigen bedrijf.

We kijken tevens de meest effectieve methode is om ervoor te zorgen dat de training bij u op locatie of digitaal gegeven kan worden.

Voor deze opties is een minimale afname van 3 personen nodig.

Vraag ons om de mogelijkheden en bijbehorende kosten.

De toolkits zijn vol in ontwikkeling, hou de website in de gaten. Deze zijn binnenkort te koop via deze website!